Nutritie

Grija permanenta pentru o alimentatie sanatoasa, cunostintele dobandite in India despre alimentatia ayurvedica si studierea nutritiei in Romania, au facut posibila crearea unor programe de food coaching si detoxifiere care vin in intampinarea persoanelor ce vor sa slabeasca, sa aiba un stil de viata sanatos, sa se pregateasca pentru o eventuala sarcina sau pur si simplu simt nevoia de o detoxifiere a organismului.

Daca doresti sa iti schimbi stilul de viata si sa te hranesti corespunzator urmand un plan alimentar care sa iti aduca rezultate sigure pe termen lung, iti recomandam planul de nutritie personalizat.

Pentru rezultate maxime îți recomandăm pachetul de consultanță nutrițională personalizată în paralel cu urmarea programului de antrenament personalizat ( la cerere ) sau efectuarea a minim 3 – 4 antrenamente pe saptamana din biblioteca video.
Un plan personalizat de nutritie îi va oferi corpului tău toți macro și micronutrienții de care are nevoie pentru a funcționa optim, îți va da un nivel de energie ridicat, te va ajuta să te odihnești mai bine, sa iti indeplinesti obiectivele corporale și îți va îmbunătăți starea de sănătate.

Consumul excesiv sau deficitar de proteine, carbohidrați sau grăsimi îți va sabota obiectivele.

 

Cum intru in posesia planului de nutritie?

  1. Pentru a avea acces la un Plan personalizat de Nutritie, te rugam sa descarci formularul de mai jos, sa completezi jurnalul alimentar de o saptamana si formularul de nutritie si sa ni le trimiti pe contact@danceroomtechnique.com.
  2. Vei primi un link de plata pe mail, dupa efectuarea platii, in maxim 2 zile lucratoare vei intra in posesia Planului de Nutritie personalizat pe o luna de zile.

 

Pret Plan de nutritie Personalizat: 450 lei

Daca doresti sa imbini nutritia cu un Program personalizat de antrenament apasa aici!

IMG_4334

Shopping cart

0

Nu ai niciun produs în coș.