Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

Termeni si conditii de utilizare

Condiții de Utilizare Dance Room Technique

Dance Room Technique oferă un serviciu de abonament personalizat care permite abonaților să acceseze antrenamente și programe („Conținut Dance Room Technique”) difuzate prin intermediul internetului pe anumite televizoare, computere sau alte dispozitive conectate la internet („dispozitive compatibile cu Dance Room Technique”).

Utilizarea serviciului nostru se supune prezentelor Condiții de Utilizare. Conform prezentelor Condiții de Utilizare, termenii „serviciul Dance Room Technique”, „serviciul nostru” sau „serviciul” se referă la serviciul personalizat asigurat de Dance Room Technique pentru descoperirea și vizionarea conținutului Dance Room Technique, inclusiv toate caracteristicile, funcționalitățile, recomandările, recenziile, site-ul web și interfețele utilizatorului, precum și întregul conținut și software asociate cu serviciul nostru.

 1. Abonament
  • 1. Abonamentul tău Dance Room Technique poate diferi in funcție de optțțiunea aleasa. Pentru a folosi serviciul Dance Room Technique, ai nevoie de acces la internet, un dispozitiv compatibil cu Dance Room Technique și trebuie să ne furnizezi o Metode de Plată. „Metodă de Plată” înseamnă o metodă de plată actuală, valabilă și acceptată, care poate fi actualizată ocazional și care poate include plata prin intermediul contului tău cu o terță parte. 
  • 2. Putem oferi o serie de planuri de abonament, inclusiv planuri promoționale speciale sau abonamente oferite de terțe părți împreună cu furnizarea propriilor produse și servicii. Unele planuri de abonament pot avea condiții și limitări diferite, acestea fiind dezvăluite în momentul înregistrării sau prin intermediul altor mesaje care îți sunt adresate. Poți găsi detalii specifice legate de abonamentul tău Dance Room Technique accesând site-ul nostru web și dând clic pe linkul „Cont” disponibil în partea superioară(dreapta) a paginilor site-ului web Dance Room Technique langă coșul de cumpărături.
  • 3. Pentru abonamentul de nutritie, vei primi planul de nutritie pentru o luna de zile, in termen de 2 zile lucratoare, dupa completarea formularului, a chestionarului, transmiterea acestora si achitarea taxei.
 2. Achizitionarea separata a antrenamentelor ( din biblioteca video )
  • 1. Varianta de a plati unul sau mai multe antrenamente din biblioteca video se refera la faptul ca poti vizualiza antrenamentul selectat  timp de 24 ore de la achizitionare.
  • 2. Vom percepe tariful aferent vizualizarii respective, conform Metodei de Plată selectate.
  • 3. După achizitionarea unui antrenament, acesta poate fi accesat dând clic pe linkul „Cont” disponibil în partea superioară(dreapta) a paginilor site-ului web Dance Room Technique langă coșul de cumpărături și accesând ”Antrenamentele mele”.
 3. Facturare și Politică de retur
  • 1. Perioada de Facturare. Taxa de abonament Dance Room Technique și orice alte costuri survenite în raport cu utilizarea serviciului, de exemplu, taxe și posibile comisioane de tranzacționare, vor fi percepute conform Metodei de Plată selectate, în ziua efectuării plății. Perioada de valabilitate diferă în funcție de abonamentul ales. În anumite situații, ziua expirării abonamentului se poate schimba, spre exemplu dacă Metoda de Plată selectată nu a fost procesată cu succes sau dacă abonamentul plătit nu are zi corespunzătoare celei în care termenul a început să curgă. Accesează site-ul nostru web și dă clic pe linkul „Dashboard” de la pagina „Cont” pentru a vedea ziua în care îți expiră abonamentul.
  • 2. Metode de Plată. Dance Room Technique acceptă urmatoarele modalități de plată: plata cu cardul bancar. Plațile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către LibraPay si Libra Internet Bank, partenerii Dance Room Technique in procesarea acestor plați. Comunicația intre client si procesatorul de plăti se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informatiile dumneavoastra financiare vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plati. Dance Room Technique nu stocheaza, primeste sau proceseaza in niciun fel detaliile tranzactiilor bancare (numar card, CVV, etc).Procesarea plăților se va face doar in LEI. In cazul in care clientul are contul in alta valută, suma va fi automat convertită in LEI, la cursul băncii Libra din ziua respectivă.Taxele de procesare bancară a plăților sunt acoperite in totalitate de catre Dance Room Technique. 
  • 3. Politica Retur. În limita permisă de legile aplicabile, plățile nu sunt rambursabile și nu oferim rambursări sau credite pentru perioadele de abonament lunar începute sau pentru conținutul Dance Room Technique nevizionat. Pentru a afla valabilitatea abonamentului, intra in cont si accesează pagina „Panou Control”. 
  • 4. Schimbări aduse Tarifelor și Planurilor de Abonament. Este posibil ca planurile de abonament și tariful serviciului nostru să se schimbe ocazional; cu toate acestea, orice schimbări tarifare sau schimbări ale planurilor noastre de abonament nu vor afecta achizițiile deja efectuate.
 1. Serviciul Dance Room Technique
  • 1. Serviciul Dance Room Technique și orice conținut vizualizat prin intermediul serviciului sunt pentru uz personal și necomercial, acestea neputând fi distribuite altor persoane, din afara locuinței tale. În timpul abonamentului tău Dance Room Technique, îți acordăm dreptul limitat, neexclusiv și netransferabil de a accesa serviciul Dance Room Technique și a viziona conținutul Dance Room Technique. Cu excepția celor mai sus menționate, nu ți se va transfera niciun drept, titlu sau beneficiu. Ești de acord să nu folosești serviciul pentru spectacole publice.
  • 2. Poți vizualiza conținutul Dance Room Technique în primul rând în țara în care ți-ai creat contul și numai în locațiile geografice în care oferim serviciul nostru. Conținutul disponibil pentru vizionare variază în funcție de locația geografică și se va schimba ocazional. Numărul de dispozitive pe care poți viziona simultan depinde de planul de abonament pe care l-ai ales și este specificat la pagina „Cont”.
  • 3. Serviciul Dance Room Technique și biblioteca video sunt actualizate periodic.
  • 4. Ești de acord să folosești serviciul Dance Room Technique, inclusiv toate opțiunile și funcționalitățile aferente acestuia, în conformitate cu legile, regulile și reglementările aplicabile sau cu alte restricții legate de utilizarea serviciului sau a conținutului acestuia. Ești de acord să nu arhivezi, să nu reproduci, să nu distribui, să nu modifici, să nu afișezi, să nu prezinți, să nu publici, să nu licențiezi, să nu creezi opere derivate după, să nu oferi spre vânzare sau să nu folosești (cu excepția autorizării explicite din prezentele Condiții de Utilizare) conținutul și informațiile conținute de sau obținute de la sau prin serviciul Dance Room Technique. Ești de asemenea de acord: să nu eviți, să nu înlături, să nu modifici, să nu dezactivezi, să nu degradezi sau să nu împiedici oricare dintre protecțiile conținutului serviciului Dance Room Technique; să nu utilizezi niciun dispozitiv automat, robot de căutare, extractor de date sau alte metode automate de accesare a serviciului Dance Room Technique; să nu decompilezi, să nu reconstitui sau să nu dezasamblezi niciun software sau alte produse sau procese accesibile prin serviciul Dance Room Technique; să nu introduci niciun cod sau produs și să nu manipulezi în niciun fel conținutul serviciului Dance Room Technique; să nu utilizezi nicio metodă de extragere sau colectare a datelor. În plus, ești de acord să nu încarci, să nu postezi, să nu trimiți pe e-mail sau să nu transmiți sau trimiți în alt mod orice materiale destinate întreruperii, distrugerii sau restricționării funcționalității vreunui software, hardware sau echipament de telecomunicații asociat cu serviciul Dance Room Technique, inclusiv virusuri de software sau orice alte coduri, fișiere sau programe computerizate. Este posibil să-ți reziliem sau restricționăm utilizarea serviciului nostru în cazul în care încalci aceste Condiții de Utilizare sau dacă ești implicat în folosirea ilegală sau frauduloasă a serviciului.
  • 5. Calitatea afișării conținutului Dance Room Technique poate varia de la un dispozitiv la altul și poate fi afectată de mai mulți factori precum locația, lățimea benzii disponibile și/sau viteza conexiunii tale la internet. Disponibilitatea HD, Ultra HD și HDR depinde de serviciul tău de internet și de capacitatea dispozitivului tău. Cu toate acestea, pentru a te bucura de o calitate video îmbunătățită, îți recomandăm o viteză mai mare. Pentru a te bucura de conținut HD (adică rezoluție de 720p sau mai bună) se recomandă o viteză minimă de descărcare de 5,0 Mbps per flux de difuzare. Pentru a te bucura de conținut Ultra HD (adică rezoluție de 1080p sau mai bună) și conținut HDR se recomandă o viteză minimă de descărcare de 25,0 Mbps per flux de difuzare. Ești responsabil pentru toate taxele de acces la internet. Pentru a afla detalii despre taxele aplicate traficului de date mobile contactează-ți furnizorul de servicii de internet. Durata necesară începerii vizualizării conținutului Dance Room Technique depinde de mai mulți factori, inclusiv locația ta, lățimea disponibilă a benzii la momentul respectiv, conținutul pe care l-ai selectat și configurația dispozitivului tău compatibil cu Dance Room Technique.
 2. Parole și Acces la Cont. Abonatul care a creat contul Dance Room Technique și căruia i se percepe Metoda de Plată („Titularul Contului”) are acces la și controlează contul Dance Room Technique și dispozitivele compatibile cu Dance Room Technique care sunt folosite pentru accesarea serviciului nostru, fiind de asemenea responsabil de orice activitate din contul Dance Room Technique. Pentru a menține controlul asupra contului și a preveni accesarea acestuia de către altcineva (inclusiv a informațiilor despre istoricul vizualizărilor din cont), Titularul Contului trebuie să mențină sub control dispozitivele compatibile cu Dance Room Technique folosite pentru accesarea serviciului și nu trebuie să divulge nimănui parola sau detaliile Metodei de Plată aferente contului. Ești responsabil pentru actualizarea și acuratețea informațiilor pe care ni le oferi cu privire la contul tău. Putem să-ți reziliem contul sau să ți-l suspendăm pentru a te proteja atât pe tine, cât și pe Dance Room Technique sau pe partenerii noștri contra furtului de identitate sau activităților frauduloase.
 1. Diverse
  • 1. Legislația aplicabilă. Prezentele Condiții de Utilizare vor fi guvernate de și interpretate în concordanță cu legislația din Romania. Prezentele condiții nu vor restricționa drepturile de protecție a consumatorului la care ești îndreptățit conform legilor obligatorii din țara ta de domiciliu.
  • 2. Materiale Nesolicitate. Dance Room Technique nu acceptă materiale nesolicitate sau idei pentru conținutul Dance Room Technique și nu este responsabil pentru similaritățile dintre conținutul sau programele sale de pe orice suporturi media și materialele sau ideile transmise către Dance Room Technique.
  • 3. Departamentul de Asistență pentru clienți. Dacă vrei să afli mai multe informații despre serviciul nostru și funcționalitățile acestuia sau dacă ai nevoie de asistență cu privire la contul tău, te rugam sa ne scrii pe contact@danceroomtechnique.com.
  • 4. Menținerea efectelor. Dacă oricare dintre prevederile prezentelor Condiții de Utilizare este declarată nulă, ilegală sau neaplicabilă, validitatea, legalitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi rămân pe deplin în vigoare.
  • 5. Schimbări aduse Condițiilor de Utilizare. Este posibil ca Dance Room Technique să modifice ocazional prezentele Condiții de Utilizare. Te vom notifica cu minim 10 zile înainte de intrarea în vigoare a modificărilor.
  • 6. Comunicare Electronică. Îți vom trimite informații legate de contul tău (spre exemplu autorizații de plată, facturi, schimbarea parolei sau a Metodei de Plată, mesaje de confirmare, notificări) doar în format electronic, spre exemplu pe e-mail la adresa oferită de tine la înregistrare.
  • 7. Dreptul de retragere. Conform OUG34/2014, ARTICOLUL 16 Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevzut la art. 915 în ceea ce privete contractele la distanţă şi contractele în afara spaiilor comerciale, furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere. 
  • Limitarea răspunderii. Dance Room Technique nu raspunde sub nicio formă, in nicio masură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plaților cu cardul. Dance Room Technique nu este responsabilă pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau in legatură cu acest serviciu. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Dance Room Technique pentru orice acțiune judiciară sau extrajudiciară, care provine ca urmare a utilizării incorecte sau frauduloase a Site-ului. In cazul aparitiei situatiei de forta majora, Dance Room Technique și/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentanții săi, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limitează la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Dance Room Technique, lipsa functionării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc.Utilizatorii renunța la cereri, pretenții, acțiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecăți, decizii, amenzi, regularizări sau alte obligații rezultate sau relaționate cu orice alta acțiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului Dance Room Technique sau orice alt aspect relaționat Serviciului Dance Room Technique.

Shopping cart

0

Nu ai niciun produs în coș.